Kosteloos Adviesgesprek

Als ťťn van de weinigen kantoren biedt Wingen Advocatuur een kosteloos adviesgesprek aan van ongeveer 30 minuten. Een dergelijk gesprek is niet alleen een oriŽnterend gesprek. U kunt derhalve onnodige geschillen en onnodige procedures voorkomen als u tijdig uw probleem voorlegt in ons: kosteloos adviesgesprek. Dit gesprek kan ook telefonisch worden gevoerd.

De bedoeling van het gesprek is om te beoordelen of u Łberhaupt rechtsbijstand nodig heeft. Zo ja, dan wordt zo mogelijk meteen een advies gegeven. Mede met het oog op de te verwachten advocaatkosten wordt met u besproken of het zinvol is om uw zaak in behandeling te nemen. Wij wensen namelijk alleen maar zaken aan te nemen waarvan wij een positief resultaat verwachten.

Als uw zaak, gelet op de omvang of ingewikkeldheid, niet in een eerste gesprek kan worden beoordeeld, dan zullen wij u desgewenst op korte termijn een advies geven. Het daarmee gemoeide tarief is gematigd en wordt met u in overleg besproken.

Indien wij u niet kunnen helpen verwijzen wij u desgewenst door naar een andere (juridische) dienstverlener, zoals een notaris, belastingspecialist of accountant.

Contact Form